Helaas zit ons Eredivisie-seizoen er nog niet op. We zullen nog vier maal vol gas moeten geven om ook volgend jaar op het hoogste niveau te spelen! Donderdag begint het, dan speelt NEC om 20:45 in Emmen tegen de plaatselijke FC.

Voor die wedstrijden zijn 370 kaarten beschikbaar, die vanaf maandag in de verkoop gaan. Meer info daarover op de officiële NEC website. Zondag 21 mei wordt om 16:45 de return afgewerkt in de eigen, hopelijk volle Goffert. Seizoenskaarthouders kunnen op vertoon van hun seizoenskaart gratis naar binnen, terwijl alle tickets op de korte zijde voor €10,- verkocht worden, en je op de lange zijde voor €15,- een kaartje aanschaft.

Mocht NEC het tweeluik met FC Emmen winnend afsluiten, neemt het het donderdag 25 mei op tegen de winnaar van FC Volendam-NAC. Ook dan geldt, eerst uit (donderdag 25 mei 18:30), dan thuis (zondag 28 mei 16:45).

De spelers die vandaag op bezoek bij Heerenveen weer hebben aangetoond voor elke meter te willen strijden, verdienen een 12e man. Steun NEC in de Play-Offs!

Foto: Rob Koppers