Seizoenkaarthouders van NEC mogen gratis naar de thuiswedstrijd tijdens de eerste ronde van de play-offs. Dat maakte de club dinsdag bekend. Mocht NEC alsnog op de zesde plek eindigen en pas in de halve finale instromen, dan geldt er een korting van 50% voor seizoenkaarthouders.

Als NEC door de eerste ronde komt, geldt voor seizoenkaarthouders ook de korting van 50% voor de volgende rondes. “Zowel in de eventuele halve finale als in de finaleronde kunnen seizoenkaarthouders een toegangsbewijs voor hun eigen stoel aanschaffen met 50% korting. Dit kan tot uiterlijk 3 dagen voor aanvang van de wedstrijden, de wedstrijddag niet meegerekend. Hierna worden de plaatsen vrijgegeven, maar blijft het recht tot kopen van een wedstrijdkaart met 50% korting staan.”

Er is nog een extraatje voor supporters die tijdens de play-offs hun seizoenkaart verlengen of een nieuwe aanschaffen voor volgend seizoen. “Supporters die hun seizoenkaart verlengen/aanschaffen tijdens de play-offs hebben vanaf het moment van aanschaffen recht op gratis toegang tot de play-offs. Hiervoor ontvangt men informatie zodra men de seizoenkaart heeft betaald.”

Foto: Rob Koppers