NEC krijgt er snel een verse kracht bij; Adnan Secerovic kan binnen afzienbare tijd zijn officiële debuut voor NEC maken. De werkvergunning voor de middenvelder is binnen, zo laat De Gelderlander dinsdag weten. Secerovic wordt gehuurd van Roda JC Kerkrade, maar moest zijn officiële debuut vooralsnog uitstellen wegens het ontbreken van de juiste papieren.
De overgang van Secerovic moet nu alleen nog worden bevestigd door de KNVB. Als de voetbalbond de overschrijving heeft rondgemaakt, kan Secerovic voor NEC uitkomen. De achttienjarige Bosniër heeft pas één wedstrijd op het hoogste niveau in de benen; op 3 april mocht hij een kwartier meespelen bij de Kerkraadse club tegen RKC Waalwijk.
De middenvelder, die namens NEC al wel een helftje meespeelde in de oefenwedstrijd tegen Alemannia Aachen, maakt volgens verwachting maandag zijn eerste minuten voor de beloften van de Nijmegenaren. Dat team speelt op eigen veld tegen Jong Helmond Sport. Wellicht ligt er daarna speeltijd in het verschiet tijdens de wedstrijden tegen NAC Breda, Heracles Almelo en FC Groningen.
Bron: Voetbalzone