NEC verloor zondagmiddag ongelukkig in Eindhoven tegen PSV. Al vroeg kwam NEC op voorsprong door Navarone Foor, maar kon de voorsprong niet vasthouden. In het Philips Stadion werd het 2-1 in het voordeel van de Eindhovenaren. NEC-middenvelder Lasse Schöne wil niet te lang stilstaan bij de nederlaag, maar geeft toe dat NEC een slechte middag had. In gesprek met Eredivisie Live sprak hij over de wedstrijd.

“Vorige week stonden we ook voor toen we de rust in gingen, dat was vandaag weer zo. In beide wedstrijden geef je alles weg. PSV was de betere ploeg, we stonden vaak op onze eigen helft te verdedigen. Met een beetje geluk had het wel gekund, denk ik. Zelf had ik ook nog een grote kans, die had er best in gemogen, goed gekeept ook van Tyton”, aldus Schöne.

Schöne was al vroeg in de wedstrijd belangrijk met een vrije trap die Navarone Foor in staat stelde om de 0-1 en tevens zijn eerste doelpunt voor NEC binnen te koppen. “Het was een aparte bal, hij had er zomaar in kunnen vliegen. Hij was lastig voor de keeper en gelukkig stond Navarone er nog om hem binnen te koppen. Dan sta je met 1-0 voor in Eindhoven maar je vergeet daarna te voetballen. Ik wil er niet zo lang bij stilstaan, op naar volgende week tegen RKC.”