Scholten Awater blijft tot het einde van het seizoen NEC’s hoofdsponsor. De eerste acht competitiewedstrijden prijkte Scholten Awater al op het shirt van de Nijmeegse club.
Commercieel directeur Bart van Ingen: "Wij zijn zeer verheugd dat we het volledige voetbalseizoen met Scholten Awater op het shirt kunnen spelen. We ervaren de samenwerking als zeer positief en we zijn er dan ook van overtuigd dat er nog veel meer mogelijkheden in het vooruitzicht liggen om onze gezamenlijke doelstellingen te realiseren. Dit gaan we de komende periode nader onderzoeken", aldus van Ingen.
Ronald Ederveen, commercieel directeur van Scholten Awater: "Na het afgelopen kwartaal zijn wij blij dat wij het besluit hebben genomen om ook voor de rest van het seizoen als hoofdsponsor van NEC door te gaan. Wij hebben gemerkt dat de combinatie tussen de trots van Nijmegen en Scholten Awater zeer goed werkt. Dit seizoen kijken wij uit naar een uitstekende samenwerking en naar succes voor zowel NEC als voor ons bedrijf", aldus Ederveen.