NEC speelt ook volgend seizoen met Scholten Awater als sponsor op het wedstrijdshirt. De IT-hardware dienstverlener uit Nijmegen is tot en met 30 juni 2014 de hoofd- en shirtsponsor van de Nijmeegse eredivisionist.
Bart van Ingen, Commercieel Directeur van NEC: "Wij zijn zeer verheugd dat onze samenwerking een vervolg krijgt. Scholten Awater past uitstekend bij de uitstraling van NEC. Niet alleen omdat we trots zijn op een Nijmeegs bedrijf als hoofdsponsor, maar het partnership sluit naadloos aan op onze visie, die verder gaat dan een traditionele sponsorrelatie."
Jan Willem ter Steege, Algemeen Directeur van Scholten Awater: “Wij zijn zeer enthousiast en trots op het feit dat wij de sponsorovereenkomst met de Nijmeegse voetbalclub hebben verlengd. In het voorgaande seizoen hebben wij de sponsoring als zeer positief ervaren. Omdat wij de club een warm hart toedragen en blij zijn met de positieve bijdrage aan onze naamsbekendheid en medewerkerstevredenheid, gaan wij graag nog een jaar in zee met NEC. Niet alleen op zakelijk gebied, maar ook op maatschappelijk én sportief gebied werken wij gezamenlijk aan een topprestatie. Wij kijken uit naar een succesvol seizoen en een succesvolle samenwerking met NEC, aldus ter Steege.”
De hoofdsponsor heeft nog een leuk extraatje voor de trouwe supporters. "Om niet alleen de club, maar ook de trouwe supporters van NEC actief te betrekken bij onze contractverlenging, geven wij als Scholten Awater een aanzienlijke korting op de nieuwe wedstrijdshirts van NEC. In de beginfase van het seizoen zijn deze tegen een gereduceerd tarief verkrijgbaar."