Voorafgaand aan de Open Dag van zondag heeft NEC de nieuwe hoofdsponsor bekendgemaakt. Scholten Awater zal bij de start van de competitie tegen sc Heerenveen op het shirt prijken. Het bedrijf zal in ieder geval voor acht competitiewedstrijden en de bekerwedstrijd tegen Feyenoord op het shirt staan.

Scholten Awater is een IT-hardware dienstverlener uit Nijmegen. Een financieel gezond bedrijf met meer dan 200 werknemers. Naast het leveren van hardware, heeft het bedrijf een groot aantal IT-diensten ontwikkeld. Scholten Awater is al langer partner van NEC.

Ronald Ederveen, commercieel directeur van Scholten Awater: "NEC is een ambitieuze voetbalclub die in onze ogen goed past bij onze organisatie. NEC is tenslotte de trots van Nijmegen en als Nijmeegs bedrijf dragen wij graag bij aan het succes van de club, als sponsor én als supporter. Wij zijn er dan ook zeker van dat het hoofdsponsorschap van NEC sterk zal bijdragen aan onze landelijke naamsbekendheid en uitstraling. Wij wensen NEC een succesvol voetbalseizoen en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking."

Bart van Ingen, commercieel directeur van NEC: "Scholten Awater is een prachtige hoofdsponsor voor NEC We zijn er trots op dat een succesvol Nijmeegs bedrijf met landelijke uitstraling kiest voor NEC om meer bekendheid aan haar naam te geven. Scholten Awater groeit al jaren op rij als IT-hardwaredienstverlener en wij hopen deze groei nog meer te versnellen door de activatie van het merk via het wedstrijdshirt van NEC.”