Scholten Awater staat ook de komende twee seizoenen op het shirt van NEC. De IT-hardware dienstverlener heeft de overeenkomst met de Nijmeegse club verlengd. Na de degradatie van NEC gingen beide partijen in gesprek over een eventuele verlenging. Sinds augustus 2012 is Scholten Awater de hoofd- en shirtsponsor van NEC.
Directeur Algemene Zaken Bart van Ingen op de website van NEC: "Wij zijn zeer verheugd dat onze samenwerking een vervolg krijgt. Wij zien dit als een prachtig compliment voor de weg die we na de degradatie zijn ingeslagen. Wij geloven in langdurige relaties en zijn dan ook blij met de overeenstemming die we hebben kunnen bereiken."
Ook Jan Willem ter Steege, Algemeen Directeur van Scholten Awater, toont zich erg blij. "Wij zijn zeer enthousiast en trots op het feit dat wij de sponsorovereenkomst met de Nijmeegse voetbalclub hebben verlengd. We hebben veel vertrouwen in het plan om binnen een jaar weer te promoveren naar de Eredivisie. Wij willen NEC hierin supporten en bij promotie zijn we ook het hierop volgende jaar hoofd- en shirtsponsor in de Eredivisie."