NEC heeft zich versterkt met Terry Lartey Sanniez. De verdediger trainde al een tijdje mee met de Nijmegenaren nadat hij transfervrij was. Eerder liet Rogier Meijer nog weten dat er van een vernieuwde samenwerking geen sprake was, maar dit gebeurt nu alsnog.

Sanniez werd opgeleid bij Ajax en kwam daarna over naar NEC. Na het promotiejaar vertrok hij naar NK Celje in Slovenië. Eerder speelde 26-jarige verdediger dus al drie jaar in De Goffert. Daarin speelde hij 43 wedstrijden voor de Nijmegenaren.

Nadat hij vertrok uit Slovenië trainde Sanniez al de hele voorbereiding mee met NEC. Op de laatste dag van de transferzomer hebben de Nijmegenaren toch besloten hem een contract aan te bieden. Hiermee krijgt Meijer er een extra optie bij voor het komende seizoen. Sanniez heeft voor één jaar getekend.

Ted van Leeuwen is blij met de komst van de verdediger zo vertelt hij op de website van de club. “Terry trainde al de gehele voorbereiding mee met de ploeg. Met zijn professionele instelling en dito houding is hij een waardevolle toevoeging aan de selectie. We weten precies wat we aan hem hebben. Terry kan op alle posities in de defensie uit de voeten en geeft onze selectie meer ruimte in de breedte. We zijn blij dat hij er dit seizoen bij is.”