Woensdagochtend is Ron de Groot, samen met zijn vrouw Nicole, even terug geweest in het McDOS Goffertstadion. Hij maakte een frisse en opgewekte indruk en was blij om iedereen weer de hand te kunnen schudden of een dikke knuffel te geven. ‘Ik heb inmiddels een apotheek aan medicijnen thuis, maar ik voel me verder goed.’ vertelt de 49-jarige assistent van NEC.


Ron de Groot op het trainingsveld, eerder dit jaar (foto: Rob Koppers)

Mede namens Nicole wil hij langs deze weg graag iedereen heel hartelijk bedanken voor alle bloemen, kaarten, telefoontjes en smsjes die hij uit het hele land ontvangen heeft. ‘Het zijn er echt teveel om persoonlijk te bedanken, maar het is voor ons een enorme steun geweest om te weten hoeveel mensen er met mij en mijn gezin meeleven.’ aldus de Nijmegenaar.
Zijn bezoekje aan NEC ging vooraf aan een controle-afspraak in het ziekenhuis. Hier heeft De Groot wederom een fietstest succesvol doorstaan en te horen gekregen dat hij de komende tijd onder medische begeleiding een revalidatieprogramma van 3 dagen per week gaat doorlopen voor een periode van ongeveer 4 weken.
Bron: NEC-Nijmegen.nl