Ole Romeny maakt zich niet veel zorgen nadat trainer Jack de Gier hem afgelopen vrijdag tegen RKC al na een half uur speeltijd wisselde vanwege een mislukt hakje. De linksbuiten kreeg na afloop nog een spreekverbod van de club omdat hij ‘te emotioneel’ zou zijn.

“Het is natuurlijk niet leuk als je erin komt en dan gelijk weer wordt gewisseld door een dom hakje”, zei Romeny tegen Omroep Gelderland. “Maar ja, ik kan er wel de hele tijd over gaan inzitten, dit zit in mijn spel. Ik moet zorgen dat ik de juiste keuzes ga maken. Dat moet ik leren. Ik maak me er niet zo’n zorgen over. In mijn spel heeft dit altijd al gezeten en dat gaat er niet zomaar uit. Op die plek was het misschien niet slim om een hakje te doen. Het gaat om de punten nu.”

“Adrie Bogers kwam nog naar me toe en we hebben erover gepraat, hoe nu verder”, vervolgde Romeny. “Hij zei dat ik me geen zorgen hoef te maken. Het komt allemaal goed. Natuurlijk wil ik niet gewisseld worden, ik had vertrouwen dat ik het goed zou maken. Het is een beslissing van de trainer. Ik zag het al een beetje aankomen.”

Foto: Rob Koppers