Arek Radomski moest afgelopen zondag vanaf de tribune toezien hoe zijn ploeg tegen Heracles bijna alles fout deed en dramatisch speelde. Vier dagen later was hij hersteld van een knieblessure en stond hij weer in de basis. ”We hebben vandaag goed gespeeld en met wat meer geluk hadden we gewonnen.”
Lang napraten over de wedstrijd van zondag wilde de Pool niet. ”Ik zei al tegen de jongens dat zo’n wedstrijd er altijd tussen zit, en toevallig was dat afgelopen zondag tegen Heracles. Je moet dat zo snel mogelijk vergeten en weer verder gaan. Gelukkig hadden we deze woensdag direct een wedstrijd om het van ons af te spelen.”
In de eerste helft leek een gelijkspel nog het hoogst haalbare, maar in de tweede helft kwam er een ander NEC uit de kleedkamer. ”We stonden achter en moesten er wel voor gaan. Gelukkig pakten we dat goed op en maakten we de gelijkmaker, met nog een kans op de 2-1. Je moet dan net het geluk hebben dat die bal goed valt. We hadden de wedstrijd graag willen winnen en ik vind dat je thuis altijd voor de winst moet gaan, maar helaas is dat niet gelukt. Ik kan alleen maar zeggen dat we het goed hebben gedaan en goed hebben gespeeld. Het positieve is dat we niet hebben verloren. We hebben weer vertrouwen gekregen door het spel vandaag en kunnen het spel nu weer doorontwikkelen om vervolgens nog beter te voetballen.”
De terugkeer van Radomski gaf ook een hoop rust op het middenveld. De Pool was constant aanspeelbaar en deed uitstekend zijn werk als spelverdeler. De knie, die hem afgelopen zondag in de steek liet, lijkt nu niet meer op te spelen. ”Met mijn knie is alles goed gegaan. Hij gaf gelukkig geen reactie in de wedstrijd, dus ik ben zoals het er nu voor staat, gewoon weer fit voor de wedstrijd Willem II.”