Op de training van PSV ontbraken maandagochtend een aantal spelers uit de A-selectie, dat gisteren met 1-7 won van FC Utrecht. Zij zullen allen vermoedelijk in de selectie zitten voor het duel met NEC vanavond.

Onder meer Eloy Room, Albert Gudmundsson, Adam Maher, Kenneth Paal, Pablo Rosario, Sam Lammers en Dante Rigo zullen aansluiten voor de thuiswedstrijd tegen de Nijmegenaren. NEC-trainer Adrie Bogers noemde de aanwezigheid van beloftenteams in de Jupiler League eerder dit weekend al competitievervalsing.

"Omdat het eerste elftal van PSV al heeft gespeeld, kunnen ze op vanavond uit meer spelers putten dan dat ze op vrijdag kunnen. Maar wat heeft het voor zin daar iets over te zeggen? Het verandert de situatie niet. We moeten ermee omgaan", vertelde Bogers aan De Gelderlander. Vanavond om 20:00 is de wedstrijd tegen Jong PSV. Bij NEC ontbreken alleen Kevin Jansen en Jari Schuurman.

Mogelijke opstelling Jong PSV: Room; Van Vlerken, Obispo, Kardes, Paal; Maher, Rigo, Ritzmaier; Gudmundsson, Lammers, Mauro