Melvin Platje begint vol ambitie aan zijn avontuur bij NEC. De spits van FC Volendam bereikte maandag met de Nijmeegse club een akkoord over een contract voor twee jaar. Hij moet Björn Vleminckx, die naar Club Brugge gaat, doen vergeten.
"Eens kijken of ik net zo veel goals kan maken als Vleminckx. Zou mooi zijn", zegt Platje met een glimlach tegenover FC Volendam TV. Naast NEC had ook Heracles Almelo interesse, geeft de aanvaller toe. "Maar aan de gesprekken met NEC heb ik het beste gevoel overgehouden. We waren al een klein weekje aan het onderhandelen en bereikten maandag een akkoord. Ik moet donderdag nog wel medisch gekeurd worden, als dat goed gaat teken ik die middag mijn contract."
Tussendoor richt de 22-jarige Platje zich nog op Volendam, waarmee hij vanavond in de play-offs om promotie uitkomt tegen MVV. "Ik ga de komende weken nog keihard mijn best doen voor Volendam en proberen om deze club naar de Eredivisie te schieten. Dan komen we elkaar volgend seizoen weer tegen, dat zou leuk zijn."
Namens FC Volendam was Platje dit seizoen goed voor 21 doelpunten.
Bron: FC Update