NEC is nog altijd druk bezig achter de schermen om een nieuwe trainer te vinden. Eerder werd bekend dat Almere City het contract van Jack de Gier heeft verlengd. Tegenover FOX Sports vertelt Remco Oversier dat Zeljko Petrovic het in ieder geval niet wordt.

Tegenover FOX Sports zegt Remco Oversier het volgende: ”Natuurlijk heeft Jack de Gier op ons kandidatenlijstje gestaan, dat zou gek zijn als dat niet zo was en ik denk dat Almere City een hele verstandige keuze heeft gemaakt door zijn optie in het contract te lichten, want Jack is een uitstekende trainer en Almere is een club die stappen gaat maken in de toekomst. Dus voor hen heel goed."

Er is niet met hem gesproken, zegt Oversier. "Hij heeft zich netjes bij Almere City gemeld, zoals dat hoort en dit was een heel duidelijk signaal. We hebben heel veel kandidaten op het lijstje staan. Dus wat dat betreft schakelen we rustig verder naar de komende kandidaten.”

Op de vraag of Zeljko Petrovic de nieuwe trainer wordt is de technisch directeur duidelijk: ”Met Petro kan ik heel goed mee, ook vanuit de RKC-tijd. Maar hij is niet het profiel trainer wat we zoeken, hij is een vakman, heel veel respect voor de mens en de trainer. Maar hij wordt geen trainer bij NEC.

We hebben op dit moment een aantal gesprekken lopen en daar zullen we de komende weken zorgvuldig een vervolg aangeven.

Foto: FOX Sports