Na de wedstrijd tegen Feyenoord sprak Alex Pastoor tegenover Omroep Gelderland over een mogelijke contractverlenging, die dichtbij lijkt te zijn. "Ik weet nog niet wanneer, maar we zijn een heel eind. Ik heb er de afgelopen tijd niets over gezegd, want met woorden gaat men altijd aan de haal. Wat ik nu gezegd heb, lijkt me meer dan voldoende." Waarschijnlijk wordt het contract met Pastoor tot 2015 verlengd.
De oefenmeester ging ook verder in op de wedstrijd, die NEC met 0-3 verloor. Met name het spel voor de rust stelde de trainer teleur. "Ik heb na 25 minuten overwogen om er twee spelers af te halen." Dit deed hij echter niet. In de rust bleef George achter in de kleedkamer, terwijl Rieks zijn plaats overnam. "Ik heb in de rust gezegd dat ik meer drang naar vechten en naar de wil om te winnen wilde zien. Dat hebben we in ieder geval gebracht, maar het spel was zeker niet altijd even goed. Achteraf kun je stellen dat we gewoon niet goed genoeg waren."
Pastoor was niet tevreden over spits Melvin Platje. Een week eerder scoorde hij twee maal tegen Willem II, maar zondagmiddag werd hij even na rust naar de kant gehaald en nam Boymans zijn plaats in. De spits was onzichtbaar tegen Feyenoord. "Ik wilde graag vroeg druk op hun achterhoede zetten, zodat ze niet konden opbouwen. Dat kwam er niet uit en dat neem ik Melvin kwalijk."