Khalid Sinouh zal zondagmiddag tegen FC Groningen opnieuw het doel van NEC verdedigen. Sinouh ging in het uitduel met Roda JC reeds na twee minuten in de fout, maar trainer Alex Pastoor weigert de doelverdediger meteen te slachtofferen. “Ik ben zeker niet voor een tombola”, zegt de trainer tegenover Omroep Gelderland.
“Hij staat nu extra voor het voetlicht, omdat het na dertien seconden was. Bovendien was het voor veel mensen een opvallende keeperswissel. Khalid snapt zelf ook wel dat hij niet gehandhaafd blijft als hij in dit tempo ballen laat glippen. Khalid had een kleine voorsprong genomen ten opzichte van Gabor Babos en op basis daarvan hebben we voor hem gekozen.”
Pastoor gaat voor een overwinning op FC Groningen.  "De ranglijst zit nu enorm in elkaar geschoven, dus we willen niet alleen goed spelen, maar vooral ook winnen. Ik weet niet of het een aantrekkelijke wedstrijd wordt tegen Groningen. Wij zijn van plan om aan te vallen, maar je weet nooit wat de tegenstander van plan is. Als ze alleen maar afwachten, weet je niet of het aantrekkelijk wordt."