“Gewoon stom! Ik heb er geen woorden voor.” Zo oordeelt Victor Pálsson over de wijze waarop NEC de wedstrijd tegen FC Twente heeft verloren. In de wedstrijd tegen de Tukkers ging NEC kansloos met 2-5 ten onder. De IJslander stak zijn boosheid niet onder stoelen of banken.
“We hadden afgesproken de eerste tien minuten van de beide helften met zeer veel druk te beginnen.” Daarin is de selectie van Anton Janssen geslaagd, vindt Pálsson. “Ook over de eerste helft kunnen we redelijk tevreden zijn”, vervolgt hij.
Het vertoonde spel in de tweede helft was schandalig. “Ik heb geen idee wat er gebeurde, maar zo’n beetje alles ging fout!” Trainer Anton Janssen bevestigde de lezing van Pálsson. "We vielen uit elkaar en we knokten niet meer. Dat is onacceptabel, dit neem ik mijn ploeg zeer kwalijk", aldus Janssen.
Pálsson was overigens duidelijk over zijn toekomst in Nijmegen. “Ik blijf in Nijmegen, ik heb het hier prima naar m’n zin.” Ook bij een eventuele degradatie draagt Pálsson het tenue van NEC.