Ragnar Oratmangoen vermaakt zich dit seizoen prima bij TOP Oss. De aanvallende middenvelder wordt door NEC verhuurd en deed zijn broodheer vrijdagavond pijn door te scoren. Uiteindelijk maakten de Nijmegenaren gelijk, maar TOP had volgens Oratmangoen meer verdiend.

"We doen NEC nu pijn, maar we hadden ze nog veel meer pijn kunnen doen door hier drie punten te pakken", vertelde Oratmangoen tegen ForzaNEC.nl. De middenvelder won eerder dit seizoen nog met 1-5 in Nijmegen. "Met 1-1 hier kunnen we wel tevreden zijn, maar als je naar het spelbeeld kijkt, hadden het drie punten moeten zijn. Aan het einde kwamen we goed weg, maar verder kregen we genoeg kansen om uit te lopen."

NEC speelde in de eerste helft goed, maar maakte na rust plots een slechte indruk. Daarop sloeg TOP toe. "NEC was in de eerste helft vooral goed aan de bal, maar kwam niet tot veel kansen. Lag ook wel een beetje aan ons. Aan de bal waren we niet zuiver en niet balvast. In de tweede helft begonnen we te voetballen en dan zie je dat we makkelijk kansen kunnen creëren."

Oratmangoen maakte pas zijn tweede treffer van het seizoen door een voorzet vanaf links via de lat in het NEC-doel te werken. "Het was nog even schrikken toen-ie tegen de lat kwam, ja. Ik ben niet zo van de goals, maar de jongens gunnen het me allemaal. Ik ben allang blij dat ik er weer een in heb liggen."

De middenvelder voelt zich goed bij TOP en is een vaste kracht in het team van trainer Klaas Wels. "Ik kan hier lekker spelen en gezien de ranglijst staan we er goed op. Ik voel me goed hier, ik ben goed op mijn plek. Er is een leuke groep en de staf voelt me goed aan. Ik ben blij hier."

In Nijmegen gingen in de winterstop geluiden op om Oratmangoen terug te halen omdat hij het bij TOP prima doet. "Ik ben er eerlijk gezegd niet zo mee bezig geweest. Ik heb me gefocust op TOP. Ik wist dat ik het vanzelf zou horen als ze me terug wilden. Ik kom in de zomer weer terug, daar ga ik wel vanuit."

Foto: Orange Pictures