Bij FC Volendam baalden ze flink na het late gelijkspel tegen NEC van zondag. De ploeg van trainer Mathias Kohler won al geen uitduel meer sinds 8 januari van dit jaar. Dus was het logisch dat de irritatie hoog zat na de late gelijkmaker van Koki Ogawa. Robert Mühren kan het niet geloven.

“Twee keer een doelpunt weggeven in de blessuretijd en dan ook nog de manier waarop. Er gingen zoveel dingen mis. We waren euforisch na de 2-3 en nog geen twintig seconden later staat er eentje bij de corner gewoon helemaal vrij. Dat slaat echt helemaal nergens op”, vertelt Mühren tegenover ESPN.

“Ik denk dat dit nog wel een maandje blijft hangen. Het was niet gezellig daarnet, veel irritatie en wat opstootjes”, refereert de spits naar de sfeer in de kleedkamer. “Iedereen was zo teleurgesteld dat we deze niet gewonnen hebben. Soms moet je elkaar de waarheid vertellen, maar dat moet wel op een normale manier.”

Volendam blijft nu steken op plek 16 van de Eredivisie. “Hier schieten we niets mee op. Als we de drie punten hadden gepakt, konden we naar boven kijken. Plek acht tot twaalf staat allemaal wel bij elkaar. De manier waarop dat niet gebeurt, is gewoon shit.”

Foto: Orange Pictures