De jaarlijks terugkerende Open Dag zal dit jaar plaatsvinden op zondag 6 augustus. Dit keer zal het in het teken staan van het afscheid van Jeffrey Leiwakabessy, die zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangt. Hij zal die dag zijn laatste wedstrijd spelen in het shirt van NEC.

De Open Dag zal plaatsvinden op het Stadionplein en zal om 12.00 uur beginnen. Om 13.00 uur zal de selectie hun opwachting maken en is er de gelegenheid met ze op de foto te gaan of een handtekening te scoren. Alle activiteiten zullen om 15.00 uur afgelopen zijn en zal het stadion openen voor de afscheidswedstrijd van Leiwakabessy, die om 16.00 uur zal beginnen.

Er zullen gedurende Open Dag weer zoals altijd verschillende activiteiten plaatsvinden. Zo zullen er freestylers aanwezig zijn, kun je het stadion verkennen door middel van een rondleiding en zijn er diverse prijzen te winnen. Voor de kinderen is er ook genoeg te beleven, er zullen diverse spellen en attracties staan.

Het onlangs gepresenteerde thuis- en uittenue zal voor het eerst te koop zijn en is er de mogelijkheid deze te laten bedrukken. Heb je nog geen seizoenkaart aangeschaft? Dan is daar ook nog de kans voor, zodat je ook volgend seizoen verzekerd bent van een plaats in het Goffertstadion tijdens de 19 thuiswedstrijden in de Jupiler League.

De Open Dag zal dan worden afgesloten met een afscheidswedstrijd van Jeffrey Leiwakabessy, die een punt achter zijn voetbalcarrière zet. Hij zal met ”Team Leiwa”, dat zal bestaan uit een zelf samengesteld team, aantreden tegen Good Old NEC.