Wiljan Vloet verraste vrijdagavond door Mitchell Burgzorg in de wedstrijd tegen NAC Breda als rechtsbuiten te posteren. Als buitenspeler rende hij het hele veld over en was vaak niet bij te houden voor zijn tegenstanders. Burgzorg was blij met zijn nieuwe plek. “Ik speel er graag en kan mijn energie daar kwijt.”
Niet alleen kon hij zijn energie kwijt, hij bleef ook weer rennen tot aan het eind van de wedstrijd en lijkt onvermoeibaar. “Ik had een paar tanks bij vandaag, haha. De trainer wilde dit van me. Hij gaf aan dat hij mij wilde zien stormen. Ik moest blijven gaan. Vooral met mijn snelheid en dreiging naar voren. Ik speel er graag, kan mijn energie kwijt en kan iets meer risico nemen. Dus als de trainer mij daar wil neerzetten, dan sta ik er en doe ik gewoon mijn best.” 
Niet alleen Burgzorg bleef gaan, maar heel het team bleef constant druk zetten. “Het is belangrijk dat je veel druk zet op de tegenstander, dat je een signaal afgeeft van: ‘jullie spelen bij ons thuis en dat gaat niet zo maar’. Dat heeft de trainer in de kleedkamer ook meegegeven. Druk zetten en agressief beginnen. We waren de twee wedstrijden hiervoor heel zwak begonnen. Dat waren mindere wedstrijden. Dan begin je al zwak en loop je achter de feiten aan. Dat wilden we nu een keer omdraaien door wél scherp te beginnen.”
NEC kwam eerst op voorsprong, maar keek tien minuten na die goal al weer tegen een 2-1 achterstand aan. “Het is niet te omschrijven. Normaal zou je iets hebben van ‘shit’. Maar we dachten: ‘het is nog vroeg in de wedstrijd, we gaan ervoor en blijven druk zetten op die lui.’ Dan dwing je het gewoon af en weet je dat als je zo terug kan komen, er meer inzit. We wilden ook niet naar achter gaan leunen en wachten op een doelpunt. Nee, gewoon vooruit spelen, proberen te voetballen en rust aan de bal en op het moment dat zij de bal hebben jagen en druk zetten. En ik denk als je dan uiteindelijk tegen NAC kan winnen met 4-2, je een goede wedstrijd voetbalt."