Op zaterdag 16 september gaat NEC om 20:00 uur op bezoek bij de nog foutloze koploper PSV. Net zoals voorgaande jaren loopt ook dit seizoen de Nijmeegse kaartverkoop voor uitwedstrijden als een trein, maar uitverkocht is het nog niet.

Zo zijn er momenteel al een kleine 900 kaarten voor het uitvak verkocht. Met een totale capaciteit van 1600 plekken is het uitvak in het Philips Stadion nu dus al voor meer dan de helft gevuld. Daarnaast is het aantal supporters dat vorig jaar in Eindhoven was, 762, nu ook al ruimschoots overtroffen.

Tekst gaat verder onder de Tweet.

Een opvallend detail is dat het Nijmeegs legioen vorig jaar in de septembermaand, en eigelijk het hele seizoen, ook al massaal hun club volgde. Zo vertrokken er toentertijd liefst 1100 (!) supporters met bus of auto naar Utrecht. Om dergelijke aantallen te evenaren of zelfs te overtreffen moeten er nog wel de nodige kaarten verkocht worden.

Wil jij er ook bij zijn in Eindhoven? Je hebt nog tot donderdag 14 september 12:00 uur om een kaartje te kopen. Let op: de autokaarten zijn reeds uitverkocht, maar in de bussen is het minstens zo gezellig!

Foto: Orange Pictures