Het oefenprogramma van NEC begint steeds meer vorm te krijgen. Algemeen directeur Wilco van Schaik sprak tijdens de presentatie van het nieuwe 4Daagsetenue over de komende duels met Olympiakos, Hertha BSC, Standard Luik en Le Havre AC.

De Griekse club belegt een trainingskamp in Nederland en speelt dus tegen de Nijmeegse club, na eerdere meldingen van buitenlandse media. Die meldden ook dat Le Havre AC tegenstander van NEC zou zijn in de voorbereiding en Van Schaik bevestigde dat ook. Het Franse team, uitkomend op het hoogste niveau, zal ook een trainingskamp beleggen in Nederland. Naast de ploeg van Rogier Meijer, wordt ook AZ als tegenstander genoemd voor de Fransen. Verder noemde de algemeen directeur van NEC ook Standard Luik en Hertha BSC als tegenstanders in de voorbereiding.

Er lijkt dus eindelijk wat meer duidelijkheid te komen in het oefenprogramma van NEC. Volgens Van Schaik worden de data en tijden dinsdag bekend. Een paar weken terug leek er ook al een extra oefenpartner van NEC bekend te zijn toen SV Wiesbaden aankondigde het tegen de Nijmegenaren op te nemen. Daar bleek uiteindelijk niks van waar. Wel lijken Carlos Aalbers en Muslu Nalbantoglu met deze tegenstanders de kwaliteit te behalen, waar het vorig jaar aan ontbrak.

Foto: Orange Pictures