Cas Odenthal begon dit seizoen als vaste basisspeler en maakte indruk op velen. Inmiddels is Odenthal compleet van de radar vergeten en ook een invalbeurt zat er niet meer in in de competitie. Zelf blijft hij er heel nuchter onder.

Een keer in de 2/3 weken maakt Odenthal zijn minuten bij de beloften. "Ik begon het seizoen heel goed. Na een paar weken werd ik eruit gespeeld door Frank (Sturing, red.), dat is de voetballerij. Dat ik daarna niet meer ben ingevallen, is natuurlijk teleurstellend. Maar ja, dat is voetbal. Dan moet je keihard blijven werken en wachten op je volgende kans", zegt een nuchtere Odenthal, die niet aan een eventuele verhuur heeft gedacht.

"Nee, totaal niet. Ik heb het hier heel erg naar mijn zin." Het seizoen gaat tot dusver ook niet bepaald beneden zijn verwachtingen, zo zegt hij zelf. "Toen ik aan het seizoen startte hoopte ik vast onderdeel te worden van de A-selectie. Dat is me al vrij snel gelukt en daarna werd ik ook nog eens basisspeler. Daardoor gaan je verwachtingen wel omhoog, dus nu wil ik weer een volgend doel bereiken."

Op het trainingskamp heeft Odenthal het uitstekend naar zijn zin. "Ik doe veel aan klaverjassen, o.a. met Rens van Eijden. Het gaat heel gelijk op, soms win ik, soms wint een ander. Het is leuk om met de groep zo dicht op elkaar te zitten." Odenthal heeft veel aan Van Eijden zijn tips. "Hij staat op dezelfde positie als ik en heeft heel veel bereikt. We praten veel. Hij is echt een leider."

Over de wedstrijd tegen VVSB, waarin Odenthal de 90 minuten volmaakte, kan hij kort zijn. "We waren absoluut de bovenliggende partij, maar hebben veel te weinig kansen gecreëerd. Het veld was wat stroef, maar dat mag geen excuus zijn. Achterin stond het redelijk. Naast de penalty hebben zij maar een kans gehad." Al met al een nuttig trainingskamp, denkt Odenthal. "Nu moeten we vol gaan voor de play-offs, dat is het allerbelangrijkste."