Bram Nuytinck keert officieel terug bij NEC. De verdediger, die zijn opleiding bij de Nijmegenaren genoot, tekent een contract voor drie jaar.

Nuytinck kwam tussen 2009 en 2012 tot 77 duels voor de Nijmegenaren en is na avonturen in België en Italië blij om weer thuis te zijn. “Ik kijk ernaar uit om weer voor de club te spelen waar het voor mij allemaal begonnen is. Ik geloof sterk in de visie en ambities van NEC en ben vastberaden om bij te dragen aan het succes van de club. Het voelt goed om terug te keren en om de kleuren van de stad weer te mogen dragen”, vertelt de verdediger tegenover de clubwebsite.

Ook technisch directeur Carlos Aalbers is verheugd met de terugkeer van de verdediger. “Bram heeft na zijn vertrek uit Nijmegen succesvolle jaren gekend bij verschillende Europese clubs. Hij heeft op hoog niveau gespeeld in competities zoals de Serie A en de Champions League. We zijn dan ook blij om deze ervaring en kwaliteit aan het team toe te kunnen voegen, zowel op als buiten het veld.” Nuytinck zal 3 juli aansluiten bij de ploeg van Rogier Meijer en mist zo de eerste trainingen.

Foto’s: Orange Pictures & NEC