Bram Nuytinck is mogelijk bezig aan zijn laatste seizoen in dienst van NEC. De 21-jarige verdediger ontwikkelt zich prima en heeft met zijn goede spel de interesse van Juventus en Napoli, beide uitkomend in de Italiaanse Serie A, gewekt, zo meldt Voetbal International. Nuytinck staat zelf niet onwelwillend tegenover een transfer.

"Afgelopen weekend heb ik met mijn zaakwaarnemer Cees van Vossen contact gehad”, vertelt de geboren Heumenaar. "Hij bevestigde dat er al langere tijd interesse vanuit Italië is en dat Napoli en Juventus me volgen. Of de interesse een verder vervolg krijgt, is natuurlijk maar afwachten, maar dit alleen al is geweldig. Zowel Juventus als Napoli behoort tot de Italiaanse en de Europese top."

Nuytinck, wiens contract in Nijmegen doorloopt tot medio 2015, werd vorig jaar ook al gelinkt aan het Spaanse Osasuna. "Toen was het voor iedereen duidelijk dat het beter was om bij NEC te blijven. Voor mijn gevoel is de situatie nu anders”, besluit de linkspoot, die dit voetbaljaar veertien competitiewedstrijden speelde voor NEC. Naar verluidt zat er afgelopen weekeinde, toen de Gelderse formatie het opnam tegen Feyenoord (0-2 verlies), een delegatie van Juventus op de tribune voor Nuytinck.