LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

24-09-2019 10:30 UUR Door: Redactie

Wolters snapt onbegrip over feestje: "Maar vroeger in bed dan normaal"


Randy Wolters kreeg afgelopen weekend kritiek over wat hij de avond voor FC Dordrecht - NEC had uitgespookt. Op Instagram postte de aanvaller dat hij op een huwelijksfeest was, wat hem zeker na de nederlaag in Dordrecht door sommige supporters niet in dank werd afgenomen. In de Jarda Podcast gaf Wolters een reactie:

 

“Als ik vanuit de supporters denk, is het begrijpelijk dat sommige mensen er hun vraagtekens bij zetten”, vertelt Wolters. “Mijn directe neef trouwde. Ik ben om kwart over elf weggegaan, lag om half twaalf in bed. Vroeger dan normaal zelfs, met een kruikje.”

 

“Het is achteraf niet handig geweest om dat op Instagram te zetten, maar het waren twee of drie mooie momenten en nog twee foto’s waarin ik was getagd”, vervolgt Wolters. “Ik snap de supporters volledig. Op het moment dat ik het plaatste, dacht ik al: als we morgen verliezen, krijg ik de wind van voren. Dat is ook gebeurd, in minimale mate.”

 

Toch was het niet zo dat Wolters de hele avond op de dansvloer stond. “De supporter denkt misschien dat ik met een bacootje in mijn hand heb staan feestvieren. Maar ik heb geen druppel alcohol op, drink sowieso niet zo vaak. Ik heb bijna de hele avond gezeten, genietend van familie en vrienden. Ik lag bijtijds in bed, maar ik snap de frustratie van de supporters zeker. In het vervolg zal ik erop letten.”

 

Foto: Orange Pictures/Jack Wolters

 

Luister in de nieuwe Jarda Podcast het volledige gesprek met Randy Wolters.

 

Jarda Podcast #22: Een vragenvuur voor Randy Wolters

In een extra lange Jarda Podcast met Jeroen Rengers, Sander Janssen en Chiron Rengers bespreekt Randy Wolters veel van jullie vragen.

BEKIJK HET OVERIGE NIEUWS