LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

10-05-2019 23:26 UUR Door: Redactie

Wolters krijgt weer geel: "Waarom ging-ie zo rollen?"


Randy Wolters kreeg vrijdag voor de zevende keer dit jaar een gele kaart. De aanvaller van NEC beging een overtreding op Anas Tahiri. De middenvelder van RKC rolde krijsend over het veld, tot verbazing van Wolters. De aanvaller van NEC werd kort daarna naar de kant gehaald door trainer Ron de Groot.

 

"Het was puur om die kaart, denk ik", zei Wolters tegen FOX Sports. "Ik snap niet waarom hij zo ging rollen en gillen. Ik vroeg nog: 'Wat ben je aan het doen?' Maar hij sprak Frans dus ik snapte er niks van. Ik vind dat jammer. Dan krijg ik weer een kaart, terwijl ik net zo goed bezig was. Ik krijg ze sowieso wat sneller, heb ik het idee. Ik raakte hem nauwelijks. De scheidsrechter twijfelde ook, zei hij na afloop."

 

Eerder was er veel vreugde bij Wolters toen Jordy Bruijn er 2-0 van maakte. "Ik kom van ver en ik weet hoe belangrijk de play-offs zijn voor deze club. Ik ben blij dat ik dit seizoen weer voor een mooie volksclub speel. Deze club verdient het om in de Eredivisie te spelen. Het is een raar seizoen, ook voor mezelf. Ik ben lang geblesseerd geweest. Die 2-0 hadden we een beetje ingestudeerd, dan komt dat eruit."

 

Als play-off-ervaringsdeskundige vindt Wolters 2-0 een goede uitgangspositie. "Ik weet hoe belangrijk het is om zo veel mogelijk goals te maken en het liefst geen doelpunten tegen te krijgen. We zijn een paar keer goed weggekomen. We hebben ook kansen op extra doelpunten laten liggen. 2-0 is een goede uitgangspositie, maar we hebben nog niks. Ik reken me zeker nog niet rijk. Ik verwacht een scherp RKC komende dinsdag."

 

Foto: Rob Koppers

 BEKIJK HET OVERIGE NIEUWS