LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

30-11-2019 21:10 UUR Door: Redactie

Willem II-trainer Koster is overtuigd: "Optie Trésor gaan we lichten"


De kans dat we Mike Trésor Ndayishimiye nog terugzien in de Goffert is na vandaag helemaal van de aardbodem. Ndayishimiye maakte wederom een uitstekende indruk in het gewonnen duel met Sparta Rotterdam (4-0) en Adrie Koster gaf na afloop te kennen dat ze in Tilburg wel te spreken zijn over de prestaties van de Belg.

 

Koster kreeg na afloop de vraag bij FOX Sports of ze de optie van Ndayishimiye niet heel snel moesten gaan lichten. Koster keek enigszins verbaasd: "Die gaan we wel lichten, ja, haha. Dat lijkt me duidelijk." NEC verhuurde Ndayishimiye op de laatste dag van de transferperiode en de Tilburgers bedongen daarbij een optie tot koop. Achteraf is het altijd makkelijk praten, maar gezien het stroperige spel van de Nijmegenaren is het toch ongekend dat ze dit creatieve talent hebben laten gaan. 

 

Joey van den Berg zat zaterdagavond bij de Eretribune, een programma van FOX Sports, en zocht naar een verklaring voor de keuze van NEC. "Ik denk dat die jongen hier geen uitdaging meer zag en dat NEC hem een stap gunde. Ook deels gedwongen door de financiële situatie."

 

Van den Berg was lovend over de Belg. "Hij is echt heel erg goed, je moet hem alleen wel constant achterna zitten. Op het middenveld vind ik hem het beste, alleen hij vergeet nog wel eens zijn verdedigende taakjes. Als je het als groep voor elkaar krijgt hem er constant bij te houden, is het een geweldige speler."BEKIJK HET OVERIGE NIEUWS