LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

12-11-2019 21:16 UUR

Voetbalacademie NEC voegt weer twee partnerclubs toe


Beuningse Boys en DIO’30 zijn de nieuwste twee partnerclubs van de voetbalacademie van NEC. De Nijmeegse club wil meer en beter samenwerken met amateurverenigingen uit de regio om niet alleen talent te halen, maar om de partnerclubs ook iets te brengen.

 

Na de acht clubs die in september aan NEC werden gebonden volgden onlangs Quick 1888 en Berghem Sport. Met Beuningse Boys en DIO’30 komt het totale aantal partnerclubs op twaalf en dat moeten zeker niet de laatste zijn.

 

Manager academie Dominique Scholten zei eerder: “Wij geloven dat elk voetballend jongetje en meisje recht heeft op een goede begeleiding en voelen de verantwoordelijkheid om clubs in de regio hierbij te helpen. Al een langere periode zijn we aan het bekijken, hoe we door het delen van kennis de amateurverenigingen kunnen ondersteunen bij het ontwikkelen van hun spelers en trainers en het najagen van hun ambities. Net zoals binnen de Voetbalacademie staat bij de samenwerking het individu centraal. We merken in de gesprekken dat onze visie breed gedragen wordt in de regio. Door structureel kennis te delen met elkaar, bouwen we samen aan een mooie toekomst.”

 

In de Jarda Podcast besprak Scholten eerder de partnerclubs en vele andere aspecten van de voetbalacademie:

 

Jarda Podcast Special: Dominique Scholten over de jeugdopleiding van NEC

Een speciale Jarda Podcast met Dominique Scholten, manager academie van NEC.

 

De partnerclubs van NEC:

Berghem Sport

Beuningse Boys

Blauw Geel’38

SV Blauw Wit

DVOL

DIO’30

SV Nijmegen

Oranje Blauw

OSV

Quick 1888

Trekvogels

WVW

 

Foto: Rob KoppersBEKIJK HET OVERIGE NIEUWS