LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

10-05-2018 17:45 UUR Door: Redactie

Van de Pavert: "We zijn geen eenheid"


Het seizoen zit er nagenoeg op voor NEC, dat donderdagmiddag met harde cijfers richting Nijmegen werd gestuurd (4-0). Ted van de Pavert keerde na een wedstrijd afwezigheid weer terug in de basis.

 

"We wilden meer duidelijkheid, meer zekerheid creëren. Als je dan binnen tien minuten tegen een 2-0 achterstand aankijkt, wordt het heel lastig. We begonnen niet scherp genoeg en ik denk dat alleen Emmen vandaag uitstraalde waar je het voor doet in de Play-Offs. Normaliter hebben we genoeg kwaliteit bij standaardsituaties, veel lengte, maar we worden er toch drie keer uit geklopt vandaag", vertelt Van de Pavert tegenover FOX Sports.

 

"We voetbalden na de 3-0 rustig mee, maar hadden helemaal niets te vertellen als we in de buurt van het vijandelijke doel kwamen. We hebben nul kansen gecreëerd", zegt de verdediger, die het bijna niet kan geloven. "Tegen het einde aan krijgen we dan nog een knullig, typerend tegendoelpunt."

 

"Vandaag was typerend voor het hele seizoen. Je probeert elkaar op te laden voor het duel, maar komt zo snel op achterstand. Aangezien we al zoveel tikken gehad hebben, wordt het er niet makkelijker op om daar dan bovenop te komen. Ik denk dat we geen eenheid zijn. Als we winnen doen we het met z'n allen, maar zodra er verloren wordt, kan niet iedereen de schouders eronder zetten. Vandaag bleek dat alweer."

 

Van de Pavert hoopt dat de supporters het netjes houden bij terugkomst, maar begrijpt ze zeker. "Zeker na vandaag hebben ze alle recht van spreken. Als het maar met respect gaat."

 

Lees ook: Lijnders: "Zo kunnen wij niet naar de Eredivisie"

 

Foto: Rob Koppers

 

 

 BEKIJK HET OVERIGE NIEUWS