LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

25-05-2020 19:05 UUR

Supporters slaan handen ineen met speciale 'drive through-dag'


NEC heeft de handen ineengeslagen met de Supportersvereniging NEC, Legio Noviomagum en HKN&East Side. Voor de verkoop van nieuwe seizoenkaarten wordt op 6 juni een speciale dag georganiseerd waarbij supporters vanuit hun auto hun seizoenkaart kunnen kopen of verlengen bij het Goffertstadion. Op die dag geldt er ook een optionele korting.

 

Op 6 juni kunnen mensen op de zogeheten 'Deur Rij Mert' met de auto vanuit de Busserweg door de bussluis bij het uitvak van het Goffertstadion rijden. Daar zijn alle samenwerkende supportersgroeperingen te vinden en kun je je seizoenkaart kopen of verlengen. Er geldt die dag een korting van 20 procent (met uitzondering van junior en 65+) waar supporters voor kunnen kiezen. Fans kunnen er ook voor kiezen om het hele bedrag te betalen en NEC daarmee extra te steunen.

 

In aanloop na de 'Deur Rij Mert' zal er meer bekend worden over hoe de dag eruit komt te zien.

 

SV NEC

Oproep: Supporters trekken samen ten strijde! N.E.C. heeft haar s... upporters hard nodig in deze moeilijke periode. Als fans moeten we laten zien dat we massaal achter onze club staan. Daarom hebben N.E.C., SV NEC, East Side & HKN en Legio Noviomagum de handen ineen geslagen.

 

Foto: Rob KoppersBEKIJK HET OVERIGE NIEUWS