LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

26-04-2019 11:39 UUR Door: Redactie

Spelers NEC vormen erehaag voor kampioen FC Twente


De spelers van NEC zullen vrijdagavond voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen FC Twente een erehaag vormen voor de bezoekers. Dat meldt algemeen directeur Wilco van Schaik in het Strijdplan op de clubkanalen.

 

“Vanavond staan we voor de allerlaatste thuiswedstrijd van deze competitiejaargang. En wat voor een wedstrijd! We treffen in onze eigen Goffert de kampioen; FC Twente. Voorafgaand aan de wedstrijd zullen wij hen een ontvangst geven zoals een kampioen in de topsport deze hoort te krijgen. Onze spelers zullen een erehaag vormen bij de opkomst, waarna de spelers van FC Twente het veld zullen betreden. Ik reken ook op jullie positieve bijdrage bij deze opkomst.”

 

“Maar daarna, direct daarna, gaat de knop om. Want wij hebben nog alles te winnen. De laatste vier wedstrijden werden in winst omgezet, waardoor we ons in een positie gemanoeuvreerd hebben die ons recht geeft op deelname aan de play-offs. Maar de kaarten zijn nog lang niet geschud! Met nog twee lastige wedstrijden voor de boeg en een ranglijst die nog alle kanten op kan is het verre van zeker dat wij in mei nog langer doorvoetballen.”

 

“Vanavond kunnen we wel écht een hele grote stap in de juiste richting nemen. Van de elf op het veld verwachten we niets anders dan strijd en passie en ik wil jullie vragen om op precies dezelfde wijze tekeer te gaan vanaf de tribunes. Samen voor NEC, samen knokken en dan samen op naar hopelijk een mooi toetje van dit seizoen!”

 

Foto: Rob KoppersBEKIJK HET OVERIGE NIEUWS