LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

13-11-2018 12:27 UUR

Positie De Gier niet ter discussie bij NEC


Jack de Gier hoeft niet te vrezen voor het verliezen van zijn baan als trainer van NEC, net als de rest van de technische staf. Dat geeft technisch directeur Remco Oversier aan tegenover Omroep Gelderland. Vanwege de slechte resultaten neemt de kritiek op De Gier, maar ook op Oversier toe.

Na de zware nederlaag bij Jong Ajax (4-0) van vrijdag staat NEC liefst negen punten achter op koploper Sparta, dat zondag op bezoek komt in De Goffert. “Wij hebben alle vertrouwen in deze technische staf en de selectie en posities staan dan ook niet ter discussie”, zegt Oversier. “Dat niemand tevreden is met de huidige resultaten staat buiten kijf.”

“Het is logisch dat men zich zorgen maakt, dat hoort bij een club met de ambities van NEC”, vervolgt de technisch directeur. “Met doelstellingen waaraan we ons allemaal hebben geconformeerd dit seizoen en waarvan ik geloof dat ze waargemaakt gaan worden met deze staf en deze selectie. Ik ben er van overtuigd dat koersvastheid op dit moment het enige juiste is om te doen en om zo gezamenlijk de situatie de goede kant op te draaien.”

Foto: Rob KoppersBEKIJK HET OVERIGE NIEUWS