LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

04-04-2018 11:06 UUR Door: Redactie

Paes transfervrij naar FC Utrecht


Maarten Paes is vanaf komend seizoen speler van FC Utrecht. De negentienjarige keeper tekent voor drie jaar bij de Eredivisionist. Paes was transfervrij.

Volgens NEC heeft de club Paes een aanbieding gedaan voor meerdere jaren, maar die sloeg Paes af. De Nijmegenaren hadden wel een optie om het contract voor een jaar te verlengen, maar die is niet gelicht.

“Maarten is een vertrouwd gezicht in de jeugdselecties van Oranje”, zegt Jordy Zuidam, Directeur Voetbalzaken van FC Utrecht. “Hij is een zeer talentvolle doelman, die in het keepersprofiel past van FC Utrecht. We kijken uit naar de samenwerking met deze potentievolle goalie.”

Paes begon zijn carrière in de spits bij Union en werd pas in de C-jeugd keeper. Daar viel hij op en haalde NEC hem binnen voor de jeugdopleiding. Binnen een jaar debuteerde hij bij Oranje onder 19. Paes tekende op 29 juni 2016 zijn eerste profcontract bij NEC. Het keeperstalent tekende een contract voor twee seizoenen met optie op nog één seizoen.BEKIJK HET OVERIGE NIEUWS