LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

03-08-2018 16:15 UUR Door: Redactie

Oversier trots: "Lang met Rens bezig geweest"


Remco Oversier is trots op de komst van Rens van Eijden, die zich vrijdagmiddag voor drie seizoenen verbond aan NEC. De Nijmegenaren hebben de verdediger transfervrij overgenomen van AZ. 

 

“We zijn lange tijd bezig geweest met de komst van Rens,” aldus de technisch directeur op de clubwebsite. “Met Rens halen we een verdediger in huis die alles heeft waarnaar wij op zoek waren. Rens is naast een modelprof een échte leider, een winnaar pur sang en een topverdediger die weet wat er wordt gevraagd van spelen op het hoogste niveau in Nederland"

 

"Daarnaast kent hij de club van haver tot gort en weet hij dus ook precies wat er wordt gevraagd en verwacht van het spelen in de Bloedkuul. We zijn enorm trots dat Rens ervoor heeft gekozen om terug te keren bij NEC en gaan er alles aan doen om de mooie tijden die hij hier samen met ons heeft beleefd opnieuw te laten plaatsvinden”, besluit Oversier, die AZ ook nog wilde bedanken voor de constructieve houding tijdens de totstandkoming van de overgang van Van Eijden.

 

Foto: Rob KoppersBEKIJK HET OVERIGE NIEUWS