LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

04-11-2019 22:00 UUR

Update: Oversier-schoonmaak gaat verder bij NEC


NEC is nog altijd bezig met de renovatie van de selectie. Maandag werd bekend dat Joey van den Berg definitief vertrekt. Het contract van de naar Jong NEC verbannen routinier is ontbonden, wat eerder al bij Mathias Bossaerts gebeurde. Daarmee wordt de lijst van spelers die door technisch directeur Remco Oversier gehaald zijn en inmiddels niet meer voor NEC spelen steeds groter. De teller staat nu op 17 van de 26.

 

Op maandag is het vaak raak bij NEC. Eerder vertrokken Brahim Darri en Leroy Labylle en werden Paolo Sabak en Ragnar Oratmangoen uit de selectie gezet. Van den Berg drukte met zijn salaris zwaar op de begroting en zou niet zeker zijn van een basisplek. Samen met Bossaerts zat hij al maanden bij Jong NEC. Sabak maakt nog steeds deel uit van het beloftenteam. De vraag is hoe lang nog.

 

Naast alle spelers komt er nog bij dat twee van de drie hoofdtrainers die Oversier aanstelde ook maar korte tijd bij NEC werkten. Pepijn Lijnders werd in de winter van 2018 - op voorspraak van Wilco van Schaik - naar Nijmegen gehaald en sneuvelde nog geen half jaar later, terwijl opvolger Jack de Gier het ook geen seizoen volhield. Adrie Bogers pendelde ondertussen van het hoofdtrainerschap naar het assistentschap.

 

Weg

Suently Alberto

Steeven Langil

Guus Joppen

Kevin Jansen

Michael den Heijer

Gino Coutinho

Brahim Darri

Paolo Sabak*

Leroy Labylle

Oliver Zelenika

Sven Braken

Joey van den Berg

Mathias Bossaerts

 

* Staat nog onder contract bij NEC, maar is teruggezet naar Jong en mag uitkijken naar een nieuwe club.

 

Weg, werd gehuurd

Anass Achahbar

Ted van de Pavert

Jari Schuurman

Calvin Verdonk

 

Nog bij NEC

Mart Dijkstra

Tom Overtoom

Rens van Eijden

Norbert Alblas

Randy Wolters

Terry Lartey Sanniez

Josef Kvida

Jonathan Okita

Mike Trésor Ndayishimiye*

 

* verhuurd

 

Foto: Rob KoppersBEKIJK HET OVERIGE NIEUWS