LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

05-01-2018 16:09 UUR Door: Redactie

Oversier: "Er staan mooie dingen te gebeuren"


Het waren drukke weken voor technisch directeur Remco Oversier van NEC. Met het aanstellen van Pepijn Lijnders als trainer en enkele afgeronde transfers heeft hij er weer wat werk op zitten. Op het trainingskamp geeft Oversier tekst en uitleg over Lijnders, Adrie Bogers en het vertrek van Joey Sleegers, Robin Buwalda en Jordan Larsson.

"Mensen hebben in de gaten dat er mooie dingen staan te gebeuren", zei Oversier voor de camera over de huidige stand van zaken. "Dat merk je wel in de voetbalwereld, of het nou zaakwaarnemers, spelers of stafleden zijn. Er is rust in de tent, er is een duidelijk plan. Dat doen we met mensen die er nu zijn en de komende jaren ook nog."

Voor Buwalda, die werd verhuurd aan Go Ahead Eagles, is het zaak om veel minuten te maken. Larsson richtte zich op de spitspositie, maar daarvoor kwam hij bij NEC niet in aanmerking. "Als je dat ziet en je weet dat je er nu nog iets extra's uit kan krijgen, denk je aan zijn toekomst en een stukje zakelijk voor de club."BEKIJK HET OVERIGE NIEUWS