LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

31-10-2019 19:54 UUR

Oratmangoen hoopt op grote uitslag en goal tegen NEC


Voor Ragnar Oratmangoen staat er vrijdag een speciale wedstrijd op het programma. Dan komt zijn oude werkgever NEC op bezoek. De aanvaller van SC Cambuur maakte in de zomer nog transfervrij de overstap nadat hij in Nijmegen te horen kreeg dat hij mocht vertrekken. Tot nu toe scoorde hij drie keer en leverde hij twee assists in elf competitieduels.

 

“Ik heb heel mijn leven bij NEC gespeeld, dus het is een mooie wedstrijd”, zei Oratmangoen tegen lokale omroep LEO Middelsé. “Met een paar jongens heb ik nog contact. Ik heb woensdag al een beetje met ze geappt, maar niet vijandig ofzo. Misschien dat ik ze nog een berichtje stuur. Of ze bang zijn? Dat weet ik niet, maar ik denk dat niemand het fijn vindt om hier naartoe te komen.”

 

Cambuur doet het tot nu toe uitstekend in de Eerste Divisie en gaat na twaalf wedstrijden aan kop. “We zijn een hecht team, kunnen goed met elkaar overweg. De tactiek is duidelijk, wat we aan de bal doen en wat we verdedigend doen. Iedereen doet zijn ding en we laten ons niet gekmaken. Voor mij is het ook weer een normale wedstrijd, ik ga geen andere dingen doen. De trainer houdt ons wel scherp, zodat we geen gekke dingen doen. Als dat lukt, kan het een mooie avond worden.”

 

Oratmangoen bewaart wel goede herinneringen aan wedstrijden tegen NEC. Vorig seizoen won hij als huurling van TOP Oss met 1-5 in Nijmegen en scoorde hij tijdens de ontmoeting in Oss (1-1). De aanvaller kent de selectie nog goed. “Ze hebben een heel goede ploeg. In het begin hadden ze het iets lastiger, maar nu ze een paar wedstrijden hebben gewonnen staan ze er goed voor. We moeten ons goed voorbereiden op deze wedstrijd. Het is fijn dat we weer in eigen huis spelen. Ik hoop dat we hier weer een grote uitslag neer kunnen zetten. Natuurlijk hoop ik wel dat ik scoor, maar dat hoop ik iedere week.”

 

De Jong

Trainer Henk de Jong, die weer een beroep kan doen op onder anderen topscorer Robert Mühren, noemt NEC een ‘mooie tegenstander’. “Ik vind NEC een goede ploeg. Zeker de laatste weken doen ze het goed. Dit wordt een kraker. Ik hoop dat er veel mensen komen, zodat we er weer een prachtige avond van kunnen maken. We weten precies waar we mee bezig zijn, maar we zijn heus niet de hele tijd bezig met de stand. Het gaat erom waar we aan het einde van de rit staan.”

 

Foto: Rob KoppersBEKIJK HET OVERIGE NIEUWS