LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

22-06-2018 16:00 UUR Door: Julian Paardekooper

Ole Romeny opnieuw beloond met contractverlenging


Ole Romeny heeft vrijdagmiddag zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis die hem een jaar langer aan NEC verbindt. De aanvaller uit eigen kweek ligt nu tot 2022 vast.

 

Romeny begon op 2 januari bij de eerste selectie en werd al snel beloond met een contract. Op 31 januari tekende hij voor 3,5 jaar in De Goffert. Pas in de laatste competitiewedstrijd, op bezoek bij FC Dordrecht, startte hij voor het eerst in de basis. In het daaropvolgende tweeluik met FC Emmen verscheen Romeny ook aan de aftrap.

 

Thuis tegen Emmen maakte Romeny zijn eerste doelpunt in het betaald voetbal en daar was hij zichtbaar trots op. Romeny, die afgelopen woensdag zijn 18e verjaardag vierde, staat dezer dagen dagelijks op het trainingsveld en doet niet aan vakantie. Daarvoor is hij nu door technisch directeur Oversier beloond met een nieuw contract. 

 

Oversier reageert op de clubwebsite als volgt: “We hebben Ole, conform ons beleid, vroegtijdig aan ons gebonden omdat we destijds al vonden dat hij zich enorm goed ontwikkelde. Vanaf dat moment heeft Ole zich op alle vlakken stormachtig ontwikkeld en met zijn goede spel en dito houding op de training heeft hij echt zijn vaste plaats in onze eerste selectie afgedwongen. Bij zijn nieuwe status hoort ook een nieuw contract en daarom hebben we nu al besloten om het contract van Ole open te breken", aldus de technisch directeur.

 

Hij vervolgt. "Wat goed is komt snel en dat is in het geval van Ole zeker van toepassing. Met de energie die hij in zijn spel legt, zijn diepgang en zijn doelgerichtheid van handelen beschikt hij over alle facetten die passen bij onze club en de komende jaren krijgt hij dan ook ruim baan om zich verder te ontwikkelen bij NEC,” besluit Oversier.

 

Foto: Rob KoppersBEKIJK HET OVERIGE NIEUWS