LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

06-01-2019 18:40 UUR Door: Sander Janssen

Okita: “Verschil met Hannover was niet groot”


Jonathan Okita kijkt met een tevreden gevoel terug op de afsluitende oefenwedstrijd van het trainingskamp in Spanje. NEC speelde zondagmiddag doelpuntloos gelijk tegen Hannover 96.

 

“Het was een goede wedstrijd van ons”, sprak Okita tegen ForzaNEC.nl. “We kunnen met vertrouwen de competitie hervatten. We verliezen niet en twee dagen geleden wonnen we met 5-1. We probeerden een gaatje te vinden in de defensie van Hannover. Het verschil was niet groot, dat is positief. Het was een goede test.”

 

Okita speelde ruim een uur aan de rechterkant en werd daarna vervangen door Morad El Haddouti. “Helaas creëerde ik niet veel kansen. Volgens mij eentje, aan de rechterkant in de eerste helft. Misschien lukt het de volgende keer weer. Ik kan het wel. Geen probleem, het was een vriendschappelijke wedstrijd. Ik probeer zondag dan wel te scoren.”

 

Ook Okita hoopt met NEC hogere ogen te gooien na de teleurstellende eerste seizoenshelft. “Het was lastig. We hebben veel problemen gehad in de eerste seizoenshelft. Nu proberen we het beter te gaan doen. Het gevoel is goed. We willen nog steeds naar de Eredivisie, maar we moeten in de eerste plaats maar bij de eerste acht komen. We moeten kunnen winnen van Eindhoven.”

 BEKIJK HET OVERIGE NIEUWS