LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

04-08-2019 07:00 UUR Door: Redactie

NEC wil selectie compleet maken met 'twee of drie nieuwe spelers'


NEC hoopt zich in augustus nog op twee of drie posities te versterken. Dat vertelt algemeen directeur Wilco van Schaik in de nieuwste editie van de Jarda Podcast. Hij ging niet op specifieke plekken in, maar met de proefperiodes van linksback Axel Borgmann en aanvallende middenvelder Erolind Krasniqi valt wel te raden om welke posities het gaat.

 

"We kijken natuurlijk nog naar waar we ons kunnen versterken", begint Van Schaik in de uitgebreide podcast. "We vinden ook dat we op twee of drie posities nog iets kunnen gebruiken om de selectie echt compleet te maken. Dat kan voor de basis zijn of de positie kort daarachter. Daar kijken we naar, binnen onze mogelijkheden, want die zijn beperkt. Er zijn ook nog een paar spelers die eventueel weg mogen."

 

Aan de andere kant wil Van Schaik ook een aantal spelers binnenboord houden. "We hebben daarnaast een bepaalde kern en die willen we bij elkaar houden, of er moet echt een hoog bod op binnenkomen. We weten voor welke posities we spelers zoeken, dat zijn er een paar. Daar hopen we ons nog te versterken of iemand voor de breedte aan te trekken. Daar hebben we iedere week overleg over."

 

In de extra lange Jarda Podcast beantwoordt Van Schaik niet alleen onze vragen, maar ook de massaal ingestuurde vragen van supporters. De podcast is te beluisteren als je hieronder op het plaatje klikt.

 

 

Foto: Rob KoppersBEKIJK HET OVERIGE NIEUWS