LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

03-09-2019 19:48 UUR Door: Redactie

NEC slaat slag: Odenthal tekent eerste profcontract


Cas Odenthal blijft langer bij NEC. De achttienjarige verdediger is bezig aan zijn doorbraak in Nijmegen en begon in de eerste vier competitiewedstrijden van de Nijmeegse club. Nu wordt hij beloond met zijn eerste profcontract. Odenthal tekent tot medio 2021.

 

Odenthal reageert op de clubsite: "Ik ben heel blij dat ik mijn eerste contract bij deze club heb getekend. Ik voel veel vertrouwen vanuit de club en staf en dat is te zien in het aantal minuten dat ik dit seizoen maak. We willen er een mooi traject van maken en daar wil ik de komende jaren graag een onderdeel van zijn."

 

NEC nam Odenthal in de zomer van 2018 over van FC Utrecht. De verdediger kwam in Nijmegen studeren en woont er sindsdien ook. Hij sloot aan bij de onder 19 van Rogier Meijer, waar hij een goede indruk maakte. Deze zomer mocht Odenthal in de voorbereiding meedraaien en maakte hij een goede indruk. De trainers van NEC besloten daarop om Odenthal vast bij de eerste selectie te houden.

 

ForzaNEC vroeg Odenthal na het uitduel met Roda JC (1-2) al naar zijn contractsituatie. Toen werd duidelijk dat hij met de club in gesprek was, gezien zijn wijselijke antwoord: "Daar kan ik nog niks over zeggen."

 

Foto: Rob KoppersBEKIJK HET OVERIGE NIEUWS