LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

10-08-2019 10:00 UUR Door: Redactie

NEC op rapport: Vier voldoendes


In het seizoen 2019-2020 krijgt iedere speler die minimaal een half uur gespeeld heeft een cijfer in NEC op rapport. Vrijdagavond kende NEC een teleurstellende start van het nieuwe seizoen. Ondanks een vroege openingstreffer van Anthony Musaba, werd er terecht verloren (1-2).

 

Branderhorst 5
Oogt nog steeds niet helemaal zeker. Penalty was makkelijk gegeven, maar hij ging zelf zeker niet vrijuit.

 

Sanniez 4
Heeft weinig inzicht. Dekt niet door, komt er moeilijk overheen, knijpt te laat. Daarnaast lijkt hij niet in te kunnen gooien.

 

Odenthal 5,5
Werd door de onrustige Kvida zelf ook wat onrustig. Aan de bal toont hij wel lef, zeker voor een 19-jarige debutant in het betaalde voetbal.

 

Kvida 5
Liep veel te veel achteruit waardoor het gat met het middenveld nóg groter werd. Daarnaast ook niet helemaal snugger in de slotfase. Al die overtredingen kostten veel tijd.

 

Kuipers 6
Felle back die ook aan de bal heel rustig oogde. Liet, ondanks het beroerde spel van zijn ploeggenoten, een prima indruk achter.

 

Overtoom (79' Wolters) 4,5
Het was weer vrij spel voor de lopende man van de tegenstander. Net als vorig jaar met Bryan Smeets en Richard van der Venne was het ditmaal Branco van den Boomen die een lekkere avond kende.

 

Ndayishimiye 5
Eerste helft een aantal mooie acties, maar kwam weinig in het spel voor.

 

Van Landschoot 6,5
Een jongen die er vol voor gaat. Dan kom je al een heel eind. Hij heeft een geweldige hoekschop in zijn linkerbeen.

 

Musaba (67' El Karouani) 6
Is de enige in de voorhoede die nog wat probeert. Dat gaat zeker ook fout, maar er gebeurt ten minste iets als hij de bal heeft.

 

Romeny (70' Braken) 4
Speelde een zeer teleurstellende wedstrijd. Pech dat hij zijn kans moest pakken in zo'n wedstrijd, maar was ook nauwelijks aanspeelbaar.

 

Okita 4,5
Twee goede acties in 90 minuten. Had vlak voor tijd bal breed moeten leggen op Braken, maar ging voor eigen succes.

 

Scheidsrechter Sander van der Eijk 3
Deze scheidsrechter kon zelfs NEC-FC Eindhoven op een zomeravond niet in goede banen leiden. Aantal simpele gele kaarten, staken en toch weer niet. Extra tijd waarin nog geen minuut van de zes ook gevoetbald is.

 

Sven Braken, Souffian el Karouani en Randy Wolters kwamen te kort in actie om in aanmerking te komen voor een cijfer.BEKIJK HET OVERIGE NIEUWS