LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

09-11-2019 12:00 UUR Door: Redactie

NEC op rapport: Van Landschoot brengt te weinig


In NEC op Rapport krijgt iedere speler die minimaal een half uur gespeeld heeft een cijfer. Vrijdagavond won NEC in eigen huis van TOP Oss, hield het voor de vijfde opeenvolgende keer de nul én pakte het de koppositie van de tweede periode.

 

Branderhorst 7

Had twee knappe reddingen. De eerste al na twee minuten op een kopbal van Hutten, in de slotfase pareerde hij een verraderlijk schot in de korte hoek goed. Voetballend was hij erg matig, leverde veel ballen in.

 

Van Rooij 6

Paar uitstekende ingrepen verdedigend, maar ook hij versnelde het spel van NEC niet bepaald. Veelal achteruit of breed gespeeld.

 

Van Eijden 7,5

Rens van Eijden is ondertussen al vijf wedstrijden terug van zijn blessure, maar heeft nog steeds geen goal geïncasseerd. Bewonderenswaardig hoe snel hij er al staat na een lange blessure!

 

Kvida (89' Odenthal) 6,5

De as staat gewoon heel stevig, ook Kvida draagt daar aan bij. Hij zou vaker moeten inschuiven, want tegenstanders durven hem niet af te stoppen als hij op stoom is.

 

Kuipers 7

Zoals gewoonlijk had hij weinig te duchten van zijn eigen tegenstander, is hij bezig met de rest van het team en aanvallend gaat het steeds iets beter. Komt er in ieder geval overheen, waardoor Ole Romeny meer ruimte krijgt en daaruit volgde bijvoorbeeld het schot op de binnenkant van de paal in de eerste helft.

 

Van de Looi 6

Ook Van de Looi legt weinig risico in zijn spel. Maar ach, we winnen ermee. Dat is het belangrijkste.

 

Dijkstra (70' Musaba) 6,5

Speelde misschien wel wat ongelukkig, was wel altijd nog beter dan Van de Looi en Van Landschoot, maar werd toch gewisseld.

 

Van Landschoot 5

Jellert van Landschoot rent hard en levert uitstekende corners af. Helaas vloog de bal ook twee keer aan iedereen voorbij. Meer dan dat voegt hij niet toe aan het spel van NEC.

 

Okita 6

Had zijn dag niet zo. Toch hoop je de hele wedstrijd op zijn moment, alleen kwam dat er niet. Goed dat de staf hem laat staan.

 

Flemming 6

Om in de laatste zone te komen is Flemming een hele bruikbare speler. Helaas merk je dat de bezetting voor de goal vaak niet ideaal is. De 1-0 van Romeny kwam daar wel uit voort: doordat er eigenlijk geen spits is, komt de ruimte vrij voor een buitenspeler.

 

Romeny (86' Sturing) 7

Ole Romeny blijft al veel beter staan dan eerder dit seizoen het geval was. Kwam daarnaast vaak zijn man voorbij, scoorde, raakte de paal en leverde een prachtige assist af op Anthony Musaba. Vanuit de spits lijkt hij nog gevaarlijker dan vanaf de flank. Als hij maar een vrije rol heeft. Jammer dat hij verzuimde de 1-0 na 10 seconden te maken.

 

Anthony Musaba, Frank Sturing en Cas Odenthal kwamen te kort in actie om in aanmerking te komen voor een cijfer.BEKIJK HET OVERIGE NIEUWS