LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

30-11-2019 12:00 UUR Door: Redactie

NEC op rapport: het regent onvoldoendes bij dramatisch NEC


In NEC op Rapport krijgt iedere speler die minimaal een half uur heeft gespeeld een beoordeling. Vrijdagavond stelde NEC diep teleur en ging het in de belangrijke wedstrijd tegen FC Volendam vrij kansloos onderuit na een bedroevende eerste helft.

 

Branderhorst 5

Viel niet zoveel te verwijten als je kijkt naar de tegengoals en hield zijn ploeg nog een aantal keer op de been in de tweede helft, maar zag er bij hoge ballen weer ongelukkig uit en was weer een keer aan het zwemmen.

 

Van Rooij 4,5

Kende een moeilijke avond en bracht, ook aanvallend, heel weinig. Zijn directe tegenstander ontsnapte de eerste helft een aantal keer gemakkelijk.

 

Van Eijden 5

Was als leider nog wel belangrijk als hij zijn ploeg maande om kort op elkaar te blijven en had bovendien een aantal goede ingrepen. Stond er echter wel bij terwijl Volendam drie keer wist te scoren.

 

Kvida 4,5

Ook hij zag FC Volendam in de eerste helft twee keer van dichtbij scoren en greep niet in.

 

Kuipers 5,5

Enige stabiele factor aan Nijmeegse zijde vrijdag, waar hij maandag nog een heel zwak optreden voorlegde. Ruimde veel op en beperkte de schade in de eerste helft.

 

Van de Looi 3

Het middenveld gaf totaal niet thuis in Volendam. Van de Looi was onzichtbaar.

 

Van Landschoot 3

Van Landschoot stond vaak veel te diep waardoor het gat op het middenveld veel te groot werd. Was daarnaast ongekend slordig in balbezit, daar maakte zijn goal weinig mee goed.

 

Dijkstra 4

Als zelfs Mart Dijkstra door de ondergrens zakt, weet je dat het een lastige avond wordt. Waar hij dit seizoen vaak goed overeind bleef, grossierde de middenvelder vrijdag in balverlies. 

 

Musaba 5

Jammer dat de man die al weken het beste laat zien als invaller in zo'n wedstrijd zijn kans moet pakken. Helaas maakte hij niet het verschil. Leverde nog wel een goede voorzet af en sneed er weer twee keer doorheen, maar echt gevaarlijk, zoals tegen Helmond en Utrecht, wist hij niet te worden. 

 

Flemming 3

Flemming viel door de mand als spits. Was net als Van de Looi volledig onzichtbaar. Liet een grote kans liggen, toen Okita een teruggetrokken voorzet afleverde en hij de bal tegen Musaba aanschoot. 

 

Okita 3,5

Op het moment dat hij weer even aanzet levert hij zo een puntgave assist af en kwam hij er nog een aantal keer doorheen, maar zoals de laatste weken liet ook Okita het helemaal lopen. Maakte bovendien bij vlagen een ongeïnteresseerde indruk.

 

Ole Romeny, Etien Velikonja en Tom Overtoom kwamen te kort in actie om in aanmerking te komen voor een beoordeling.BEKIJK HET OVERIGE NIEUWS