LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

13-07-2018 17:00 UUR Door: Julian Paardekooper

NEC hengelt met Randy Wolters gewenste vleugelaanvaller binnen


Randy Wolters speelt de komende twee seizoenen in het rood-groen-zwart. De linksbuiten speelde sinds vorig jaar bij Dundee FC en kwam daarvoor uit voor onder andere VVV Venlo, Go Ahead Eagles en ADO Den Haag.

 

De 28-jarige Wolters heeft al 170 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie achter zijn naam staan en speelde daarnaast al 40 duels in de Eredivisie. Afgelopen seizoen kwam Wolters al snel op een zijspoor. Hoewel hij in de openingsfase van het seizoen nog regelmatig minuten mocht maken, speelde hij vanaf november geen minuut meer in de Engelse Premiership.

 

Dundee United besloot vervolgens het contract van Wolters te ontbinden en zo kon hij transfervrij de overstap maken naar NEC. “Ik ben enorm blij om terug te zijn in Nederland,” aldus Wolters op de clubwebsite. “Ik heb NEC altijd al een mooie club gevonden en denk dat ik met mijn manier van spelen iets kan brengen wat men hier graag ziet. Ik kijk er naar uit om wedstrijden te spelen in de Goffert en om er samen met iedereen bij de club twee mooie seizoenen van te maken.”

 

Wolters is vanavond bij de oefenwedstrijd in en tegen Alverna wel aanwezig, maar zal nog niet meespelen met de ploeg van Jack de Gier. Vanaf maandag, als NEC op trainingskamp gaat, sluit de geboren Leidenaar aan bij de selectie. Onderstaand een filmpje voor een nadere kennismaking met de kwaliteiten van Randy Wolters.

 

 

Foto: Orange PicturesBEKIJK HET OVERIGE NIEUWS