De reserves van NEC hebben maandagmiddag vertrouwen getankt in een oefenduel met FC Den Bosch. Vorige week won het eerste elftal nog met 1-0 van de Brabanders, ditmaal werd het maar liefst 5-0.

Nog voor rust leek de wedstrijd al beslist. Etien Velikonja had namelijk voor de pauze al twee keer gescoord en ook Ayman Sellouf en Souffian El Karouani stonden op het scorebord. In de tweede helft bepaalde Randy Wolters, die het trainingskamp miste wegens een blessure, in zijn officieuze rentree de eindstand met een vrije trap op 5-0.

Opstelling NEC: Robin Roefs, Terry Lartey-Sanniez, Cas Odenthal, Syb van Ottele (46′ Lucas Veenendaal), Souffian El Karouani; Tom van de Looi, Dirk Proper (80′ Bart Ebbers), Thomas Beekman (70. Joep van der Sluijs), Ayman Sellouf, Etien Velikonja, Randy Wolters.