LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

06-03-2019 15:16 UUR Door: Redactie

NEC dreigt Druijf te moeten missen tegen Sparta


Sparta Rotterdam wil de thuiswedstrijd tegen NEC van zondag 24 maart graag laten verzetten en de Nijmegenaren lijken reden te hebben om daarin mee te gaan. Ferdy Druijf zit in de voorselectie van Oranje onder 20, dat op 22 maart speelt tegen Mexico en op 25 maart tegen Tsjechiƫ. Ole Romeny gaat vrijwel zeker met Oranje onder 19 mee en Bart van Rooij zit bij de selectie van onder 18.

 

Druijf kwam drie keer eerder uit voor Oranje onder 20, de laatste keer was vorig jaar november. De spits van NEC behoort nu tot de achttienkoppige voorselectie. Die lijkt daardoor klein, maar de afvallers van Jong Oranje voegen zich ook bij het beloftenteam van trainer Bert Konterman. Druijf zou de wedstrijd tegen Sparta moeten missen bij een definitieve oproep.

 

Romeny behoort tot de voorselectie van Oranje onder 19 en lijkt vrijwel zeker van een plek bij de definitieve selectie. Trainer Maarten Stekelenburg heeft het vertrouwen uitgesproken in het talent. Onder 19 speelt tussen 20 en 26 maart de eliteronde voor kwalificatie voor het EK. Romeny zou Sparta-uit dan ook missen.

 

Lees ook:

Sparta wil wedstrijd tegen NEC laten verzetten

Van Schaik: "Geen geschikte andere datum voor Sparta-NEC"

 

Foto: Rob KoppersBEKIJK HET OVERIGE NIEUWS